صفحه نخست |  اخبار سايت |  راهنماي خريد |  درباره ما |  تماس با ما
سبد خريد ( 0 آيتم )
جستجو در سايت    
ورود کاربران
ایمیل
کلمه عبور
دریافت کلمه عبور
کاربر جدید هستم
گروه ها
مشاوره آنلاین
معرفی کالا

تخت برقی 3موتوره Timotionتحت لیسانس سوئیس
قيمت : 0 تومان
تبلیغات
کالاهای جدید
* تشک زخم بستر سلولی

* ویلچر ارتوپدی 3 کاره

* تخت برقی تک شکن مدل P پانیز

* تشک سلولی زخم بستر Medium Risk

* فروش ویژه (تخت بندکس ژاپن Timitionو L&K

* اکسیژن ساز 5لیتری Newlife Elite

* اکسیژن ساز 5 لیتری آمریکا

* ونتیلاتور پرتابل ایتالیایی

* تسویه هوا Contorion

* میز غذا خوری بیمار

* اکسیژن ساز 5 لیتری قابل حمل(پرتابل)آمریکایی

* Bipap (بای پپ)

* اکسیژن ساز 5 لیتری با نبولایزر چینی

* تشک آلمانی سوپر هایکر NOVA CARE

* مبله برقی چینی

تبلیغات
چرا باید شاهی بخوریم ؟
چرا باید شاهی بخوریم ؟

البته توصیه می‌کنیم «جدا کن سوا کن» را کنار بگذارید و از تمام سبزی‌ها میل کنید چون هر کدام منبع ویتامین‌های متعدد هستند. اما شاهی! این سبزی برگ دار خوشمزه! شاهی حاوی ترکیبات گوگردی است که برای سلامتی بسیار مفید است. این سبزی پرطرفدار منبع فوق‌العاده ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی است. با ما همراه باشید تا خواص این سبزی را مرور کنیم.

ویتامین‌ها و مواد معدنی‌


شاهی از 93 درصد آب تشکیل شده است. برای همین هم کالری کمی دارد. حالا که هوا دارد کم‌کم سرد می‌شود به ویتامین C بیشتری نیاز دارید و همین برگ‌های کمی تند و تیز سرشار از ویتامین C و همچنین پیش سازهای ویتامین A و ویتامین B9 یا اسیدفولیک هستند. البته تعداد ویتامین‌های این سبزی به همین جا ختم نمی‌شود و دیگر ویتامین‌های گروه B و همچنین ویتامین E و ویتامین K از دیگر ویتامین‌های موجود در شاهی می‌باشند.مواد معدنی موجود در شاهی هم کم نیستند. پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم و زینک(روی) جزو مواد معدنی شاهی می‌باشند. این سبزی از آنتی‌اکسیدان‌ها هم بی‌نصیب نیست.

کاراتنوئیدها، بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین جزو آنتی‌اکسیدان‌های شاهی می‌باشند.شاهی حاوی ترکیبات گوگردی است که می‌تواند بدن را در برابر سرطان ایمن کند. فیبرهای شاهی نیز قابل توجه است مانند سلولز، پکتین و غیره.معمولاً کلسیم سبزیجات به سختی جذب بدن می‌شود. اما کلسیم موجود در شاهی برای بدن قابل‌استفاده و زود جذب است. در واقع میزان جذب کلسیم شاهی در بدن حدود 67 درصد می‌باشد درحالی‌که فقط 5 درصد کلسیم موجود در اسفناج جذب بدن می‌شود.
Copyright © 2017 .All Rights Reserved.